Uw succes

Naast het gebruikelijke werk kunnen wij u op allerlei gebieden adviseren en met u meedenken om uw onderneming tot een succes te maken.

Onze naam spreekt voor zich. Wij houden ons niet alleen bezig met de cijfers van een onderneming, maar we kijken verder.

Ons advies

Advisering is voor de startende ondernemer net zo belangrijk als voor de reeds gearriveerde onderneming. Elke ondernemer komt jaarlijks nieuwe uitdagingen tegen. Deze uitdagingen worden niet alleen veroorzaakt door wetswijzigingen, maar ook door de groei van uw onderneming.

Door gedurende het hele jaar de boekhouding bijgewerkt te hebben, kunnen we samen met u alles in het werk stellen om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van wet- en regelgeving teneinde zo economisch mogelijk te werk te gaan.

Tot uw dienst

Wij kunnen uw administratie ontlasten tot op het door u gewenste niveau. Met andere woorden: alle mogelijkheden staan open, van de ouderwetse schoenendoos tot en met een door u ingeboekte administratie. U bepaalt tot hoever onze dienstverlening gaat.

Wij kunnen u op vele vlakken van dienst zijn, van het inboeken van de administratie, het samenstellen van jaarstukken, tot en met het indienen van uw belastingaangiften. Ook de correspondentie met de belastingdienst en vele overige werkzaamheden behoren tot de mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact met ons op.